sobota 16. ledna 2016

Dárky

S dárky pro nejbližší problém nemám, ale mám většinou problém, když chci někomu poděkovat ručně vyrobeným dárkem. Jsem sice člověk, kterému se líbí vše, každý styl, a proto upřímně umím pochválit vše, ale zároveň většinu z toho pro sebe nepotřebuji. Jsem velký praktik, proto různé kosmetické taštičky, které se nedají otřít, nejsou  nic pro mě. Nejsem typ na taštičky a asi je nepotřebuji nebo si drobnosti organizuji jinak, nevím. Možná nemám tolik těch drobností. :-)
Někdy bych ušila nějakou prostírku, podkafíčko, ale pak tápu, zda patchwork potěší, že neznám styl, který mají rádi a tak nevím, jaké látky použít. Používali by to vůbec? Sama nemám ráda, aby se mi kupily věci, které bych nepoužívala.
A když nevím, jak to má člověk, kterého vlastně tolik neznám, tak pak vycházím ze sebe a mám problém. Jsem ten praktik, který toho tolik nepotřebuje. Dárkem chci potěšit obdarovaného a ne jen sebe při tvoření. :-)
Proto jsem věděla, že letí mimoni a tak jsem koupila kousek látky a ušila nějaká trička pro děti. A nějaká mě ještě čekají. Věděla jsem, že to děti potěší a je to věc dočasná. Děti z těch triček vyrostou. :-)



8 komentářů:

  1. skvelyy ten posledni s myvalem bych brala pro dceru ;-). koupeno nekde na netu? ze bych usila Ruzence taky;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, měla ho www.terstra.cz a přemýšlím, co to bylo za výrobce. Michas, ale jestli to je celý název nevím. Úplety od Lillestof, Michase, Hamburger Liebe, nebo tak nějak, prodává u nás hodně holek. Já ani neznám všechny eshopy, ale vím, že je jich neskutečně. Tak třeba najdeš.

      Vymazat
  2. Oliv, prajem celý rok 2016 dobrý, pokojný a naplnený !
    Dúfam, že ste v poriadku a niekedy ešte zavítate ku mne na blog :-)
    My máme samé dobré správy, aj za minulý rok, aj do tohto roku :-)
    Držte sa !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, já chodím, jen nekomentuji. :-) A i vám celé rodině, vše nejlepší v novém roce.

      Vymazat
  3. To mývalí je náááááááááááádherné :))


    http://sarkaklimankova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Je pravda, že vyhrálo i u přátel. Ale děti mají jasno, že mimoni jsou mimoni. :-)

      Vymazat

Děkuji za nakouknutí a předem velké díky i za případné komentáře.