středa 10. července 2013

Soutěž u Iri na Můj dům, můj squat

Zahrejte si na interiérového designéra na blogu Můj dům, můj squat. Soutěž mé láká, ale nejsem tak kreativní, abych v našem přeplněném bytě dokázala vykouzlit aspoň zajímavé zátiší, proto sem dávám fotku (nesoutěžní), kterou jsem rychle nainstalovala ve svém šicím nepořádku (opravdu bez ladu a skladu :-)). Pánská deka ještě došitá není, to je jen její top, pod který jsem strčila vatelín. :-) I z toho by se dalo  něco vykouzlit, kdyby se dala židle k nějaké stěně, ale to je něco, co u nás doma není. :-( Určitě by k tomu byl dobrý malý stoleček se skleničkou čaje, která by nahrazovala whisky. :-) I když to je na mě moc prvoplánové, takže kdybych měla možnost, tak bych si s tím hrála trochu jiným směrem. :-)
Tak koukněte k Iri na podmínky a také i obrázky pro inspiraci. Jinak její blog doporučuji. Je to jeden z blogů, kde jsem si hned řekla, ten by klidně mohl být jednou profi. Tedy, kdyby to byl blog americký, tak by už profi byl.
Tak ještě jednou odkaz na post s podmínkami soutěže ZDE.

2 komentáře:

  1. Ten kousek topu co je vidět vypadá suprově. Krásný látky.

    OdpovědětVymazat
  2. Pánská deka ... to je ale úžasný pojem. A Churchill na ní. Podle mě naprosto geniální fotka.) A děkuju za krásná slova k mému blogu, já mám zase ráda ten Tvůj.)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za nakouknutí a předem velké díky i za případné komentáře.