sobota 28. září 2013

Taška na nákup - Handy Market Tote Zakka 2.0 along

Nebyla jsem moc na Zakka projekty, ale když jsem viděla hexagonovou prostírku u Vexi, tak jsem začala chytat její virus. Ona je taková Zakka královna. :-) Knihu Patchwork, please jsem si nakonec koupila. Kromě prostírky, mě zaujala krabička, šitíčko a právě ta taška na nákup. Jednu jsem si ušít chtěla. Sice bych si zvládla navrhnout svoji, ale když už jsem měla tu knihu :-)...... a proč se přímo nezúčastnit společného šití, že? Taška se šije tento týden na tomto blogu.

I had not been a Zakka fan, until I saw the hexagon trivet made by Vera . I caught her virus. :-) She is a Zakka Queen. :-) So, I bought the book Patchwork, please. A few projects caught my eyes and one of them was the Handy Market Tote. One shopping bag was in my plans anyway. I could design a bag myself, but once I had the book ......... I also decided to take a part in sewing along. This project is posted here.....
I personalized my bag a bit.



6 komentářů:

  1. Iveto, ty mě normálně nutíš zrychlit tempo při šití :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějak rychle jsi to okomentovala, tak snad máš aspoň nějakou tašku k šití už vybranou. :-)

      Vymazat
  2. Jéééé, puntíky! A puntíky i uvnitř! Ta je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  3. oh I love your bag! So glad you joined us!

    OdpovědětVymazat
  4. Teda Ivet, vypadá parádně, asi si ji taky budu muset ušít :-) A za královnu se fakt nepovažuju, tenhle rok to pěkně flákám :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za nakouknutí a předem velké díky i za případné komentáře.