sobota 27. září 2014

Vespa jinak

Tak jsem ze zbytků ušila další tričko. Jako vždy foceno večer. Prostě přes den čas nemám. Tak trochu zkreslené barvy (ale jde vidět i křída:-). Prošití je žluté jako lem.
No, jde vidět, že by to chtělo coverlock. :-)



Zkoušela jsem fotit znovu:-)

Už po vyprání a taky nošené, tak mohla jsem ho přežehlit, jak koukám. :-)

Aplikace po vyprání

Inpirace na aplikaci s návodem zde

úterý 23. září 2014

Knoflíkové dírky

jsem vyšívala ručně, protože nějak mi stroj tuto funkci zapomněl a vím, že se dá vyšít i tak, ale....


Pyžamo měl být dárek pro syna k loňským vánocům, ale nestihla jsem, pak jsem střihla a začala šít mezi vánoci, pak ovšem pokračovala dekou, kdy mi deka zůstala pod strojem a ráno kráčející patka už nefungovala a od té doby stroj zlobí. No, buď se na mě stroj naštval, že jsem toužila po lepším nebo přišli skřítci nebo nevím. Prostě stroj šije špatně, ale jsem ráda, že šije. :-)
No, takže jsem pyžamo dodělávala teď a zjistila jsem, že nemám podsádku. Materiál také už nebyl, tak jsem to jen olemovala.
Teď mám zase chvíli bez šití než mi příjde galanterie a až příjde, tak bude spíše studijní měsíc a pak má člověk šít.:-)


neděle 21. září 2014

Střihy

mě nebaví, ani vytvářet a ani obkreslovat z časopisů (kabelky by byly ta jediná výjimka, ale nebaví mě je šít :-)). Tak jsem ti toho včera užila. :-)
Škoda, že mi chybí galantérka na dokončení vesty a mikiny (zip, gumičky do kapucí a brzdičky). Tolik z mého po dlouhé době šicího víkendu.

čtvrtek 18. září 2014

Nejen VAKRE k prodeji

Trochu doma dělám čistku a v tomto okamžiku, kdyby měl někdo zájem o některý z těchto časopisů...
A nevím, zda sem mohu uvést ceny, tak zájemci mi mohou napsat. Děkuji.