úterý 25. února 2014

Pro Kočičí lady

Když jsem viděla Busy Kitty design na deku od Studio E, tak se mi hned moc líbil, ale nejsem na kočky. Pak jsem tu deku uviděla u Jahůdky. Nakonec jsem látky sháněla v době, kdy už kolekce byla skoro vyprodaná. Proto se mi nepovedlo sehnat všechny vzory a je tam jeden, který tam vlastně ani nepatří.

Deka je pro jednu Kočičí lady. Jednou koupili nebo vzali z útulku kočku a od té doby jim stále nějaká  kočka dělá společnost. Skoro se divím, protože ta první byla agresor, terminátor, která je měla obmotané kolem drápků, kterými je často sekala, terorizovala a ovládala. Prostě pán domu, rozhodně ne domácí mazlíček. Mě dala pokoj, dokonce si jednou i přilehla, ač to nebyla kočka mazlivá. Je pravda, že jsem skoro při každé návštěvě měla sebou kapsičku Whiskas či kapucínky (ona to milovala, oni jí to dávali, já bych to asi zvířeti nedala :-)), tak asi proto jsem měla klid. I návštěvy musely být obvykle ve střehu.

Můj cíl na tento rok byl, abych každý měsíc ušila jednu věc. Únor byl těžký, protože jsem byla mimo a hlavně je mimo manžel, bez kterého šít moc nemohu. Abych za únor měla aspoň jeden příspěvek, tak dávám top ještě nedošité deky. Šila jsem v lednu a dnes aspoň olemovala, ať je tam trochu únorového šití. :-) Je pravda, že v lednu jsem toho stihla více a jednu věc zatím ukázat nemohu. Tolik můj únor. A kdo ví, jak to bude vypadat v březnu, protože mě zlobí stroj a hned, jak se manžel vrátí, tak jde na servis. A kráčející patka mi také kráčí směrem do koše.