sobota 28. září 2013

Taška na nákup - Handy Market Tote Zakka 2.0 along

Nebyla jsem moc na Zakka projekty, ale když jsem viděla hexagonovou prostírku u Vexi, tak jsem začala chytat její virus. Ona je taková Zakka královna. :-) Knihu Patchwork, please jsem si nakonec koupila. Kromě prostírky, mě zaujala krabička, šitíčko a právě ta taška na nákup. Jednu jsem si ušít chtěla. Sice bych si zvládla navrhnout svoji, ale když už jsem měla tu knihu :-)...... a proč se přímo nezúčastnit společného šití, že? Taška se šije tento týden na tomto blogu.

I had not been a Zakka fan, until I saw the hexagon trivet made by Vera . I caught her virus. :-) She is a Zakka Queen. :-) So, I bought the book Patchwork, please. A few projects caught my eyes and one of them was the Handy Market Tote. One shopping bag was in my plans anyway. I could design a bag myself, but once I had the book ......... I also decided to take a part in sewing along. This project is posted here.....
I personalized my bag a bit.



neděle 22. září 2013

Myš

Vždy si říkám, že aspoň jednu věc došitou každý měsíc. Tak myš původně Berta podle časopisu Marina je došitá. Objednávku jsem dostala před rokem, zda stále bude o ni zájem, nevím. :-) U druhé myši jsem si říkala, že ta je poslední. U té třetí si říkám, je opravdu poslední a nikdo mě už nepřemluví. Šití je v pohodě, ale pak mi příjde, že se to vleče. Každý má něco, co rád šije. Někdo hračky, někdo tašky a někdo polštáře a deky. Mě nejvíce oslovují ty polštáře a deky. :-)
Focení večer nic moc. Hlavně ta první fotka. Přitom jsem nafotila plno fotek v hodně režimech a koukám, že při zmenšení se mi nějak hodně zdeformovala. Snad se to jednou naučím.
Kde mám fotku té třetí myši - holčičky, netuším, ale dělá radost dvěma princeznám. :-)