sobota 19. ledna 2013

Organizér do kabelky




Ale i do různých kabel a tašek. Nejednou se psalo, že ženy mají v taškách vše a nemohou nic najít. :-) Osobně vždy v tašce koukám na kapsičky, abych 3 věci našla vždy a to je: peněženka, mobil a klíče. Organizéry do tašek mě nadchly, protože právě nemám ráda to přehazování všeho z kapsičky do kapsičky. Přece jen občas tahám deštník, kapesníky, pouzdro na brýle, nějakou kosmetiku (tu jedinou nepochopím, protože u té je to vždy zbytečně :-)).
 Ušila jsem ho o vánocích a s ním jsem rozešila i dva polštáře. Bohužel, krční obratel rozhodl a není možné ani šít a ani sedět u PC. Tento organizér ještě není pro mne a polštáře také poputují dále, až je dokončím, což teď chvilku potrvá.
Organizér šitý podle časopisu Marina.



neděle 6. ledna 2013

Jak na drobné hračky

Taky nemáte rádi, když jsou všechny drobné hračky namíchané v jedné krabici? Když si chcete hrát s jednou určitou sadou hraček a musíte je nejdříve v krabici najít? Mám pocit, že jsem po několika pokusech, našla už tu správnou variantu, jak na ty drobné hračky. Zásuvky, kde vše mělo své místo, moc neuspěly. Přišla návštěva a ta nikdy nevěděla, kam to vrátit zpátky.

Tak mě před vánoci napadlo, že je dám do zipových sáčků, které mi už naházené v jedné krabici nevadí. Navíc to ušetřilo i prostor, kterého u nás moc nemáme. Takhle si návštěva nebo i my vezmeme sáček s hračkami, které chceme a než vezmeme další, tak ty původní dáme do sáčku. Takže stále vše pod kontrolou a uklizené. :-)





úterý 1. ledna 2013

Další šití z roku 2012







Závěs? mini závěs :-)

Z této látky budou jednou, snad ještě letos, závěsné košíky, o kterých jsem psala. Zatím látka posloužila jako závěs do policového dílu Billy z Ikea. Podšito látkou Bomull také z Ikea. Nechala jsem se inspirovat šicím klubem u Bellet.


Pomáhala jsem Ježíškovi

Messenger šitý podle šicího klubu u Bellet

podle modabakeshop zde
sama podle sebe :-)

podle časopisu Love Bellet Fabrics